Save the date – Denk Anders Debat op 14 november 2018

Ben jij tussen de 16 en 27 jaar, heb je een beperking of chronische ziekte? Iederin nodigt je uit om op woensdag 14 november naar het DenkAndersdebat in Tilburg te komen.  Het debat vóór en dóór jongeren met een beperking.

Waar: Hall of Fame in Tilburg
Tijd: 17.00 tot ca. 19.30 uur

Deel jouw ervaring
Het opbouwen van een zelfstandig leven gaat niet altijd vanzelf. Zeker niet als je een beperking of chronische ziekte hebt. Waar loop jij tegen aan op het gebied van opleiding, werk, persoonlijke ontwikkeling, het zoeken naar woonruimte of het organiseren van begeleiding? Wat moet er echt anders? Deel jouw ervaring tijdens het DenkAndersDebat 2018!

We dagen vertegenwoordigers van scholen, gemeenten of woningbouwverenigingen uit, om samen met jou te zoeken naar oplossingen. Het resultaat is dat je borrelend van energie en met een rugzak vol ideeën (en wellicht visitekaartjes) naar huis gaat!

Wij zorgen voor een hapje en een drankje en leuk intermezzo.

Programma
Ieder(in), Jongerenpunt Midden-Brabant en HoezoAnders werken samen met jongeren met een beperking of chronische ziekte het programma uit. Lijkt het je leuk om mee te helpen? Stuur dan een mail naar [email protected].

Zet 14 november alvast in je agenda en meld je aan. Dan krijg je binnenkort de officiële uitnodiging met het programma.