Wiel&Deal genomineerd voor Akkie Hofstee-prijs!

Vandaag hoorden we dat Maaike genomineerd is voor de Akkie Hofstee-prijs! De prijs wordt eens in de twee jaar uitgereikt aan personen of organisaties uit de provincie Groningen die zich op buitengewone en innovatieve manier zichtbaar verdienstelijk hebben gemaakt in het ontwikkelen en verbeteren van zorg en/of welzijn. Op de website van de Akkie Hofstee-prijs lezen we dat de prijs in de kern draait om:

  • het optimaal betrekken en verbinden van mensen en hun organisaties om vanuit de eigen verantwoordelijkheid en deskundigheid te komen tot duurzame, veilige zorg en welzijn;
  • het verbinden van de leefwereld van patiënten, cliënten en burgers met de systeemwereld van organisaties en overheden.

Deze zaken sluiten perfect aan bij wat Wiel&Deal al jaren probeert te bereiken. We vinden het fantastisch dat Maaike voor deze prijs is genomineerd en moedigen jullie aan om de andere genomineerden eens te bekijken!

Op 20 oktober wordt tijdens de conferentie “Dit kan toch niet de bedoeling zijn?!” de prijswinnaar bekend gemaakt.

Wiel&Deal komt weer iets tot leven

Door studie, werk en veranderingen in gezondheid bij Maaike hebben jullie lange tijd niets gehoord. Maar nu het nieuwe studiejaar weer is begonnen en Maaike weer iets opknapt laten we weer iets van ons horen. Heb je een lichamelijke beperking? Ben je al student of wil je gaan studeren? Loop je tegen problemen aan? Bijvoorbeeld of je net als je studiegenoten wel op kamers kunt? Of heb je een kamer op het oog maar weet je niet hoe je ervoor kunt zorgen dat je geholpen wordt met douchen en schoonmaken? Neem contact met ons op! Mail naar [email protected] . We laten snel opnieuw van ons horen. Dus blijf ons volgen!

 

twee rolstoelgebonden studenten bestuderen een studieboek